🏆 Cursuri de Engleza pentru adulti.

Engleza pentru adulti: tu pui obiectivele!

Fa din acest limbaj o realitate!

Cu English Connection singura piedica in academia noastra de engleza pentru adulti sunt scuzele tale. Metoda noastra dovedita cu o evolutie in ultimii 30 de ani se adapteaza programului si obiectivului tau.

Pentru ca niciodata nu este tarziu, poti alege si invata engleza online, sau in persoana prin intermediul claselor noastre de engleza pentru adulti, intr-un mod practic si distractiv, in grupuri reduse.

Metoda noastra

Clase particulare. Profesorul tau personal!

Tu decizi daca vrei sa inveti in ritmul tau sau sa profiti de puterea grupului.

Am tinut cont de toate posibilele scenarii, data fiind situatai actuala, pentru a putea oferi ore de calitate atat fizic cat si online la clasele noastre de engleza in academia noastra. Orar flexibil. Tu fa efortul sa cauti timp, noi, sa fim acolo cand ai nevoie. Concentrat pe obiective. Proiecteaza propriul tau curs in functie de ceea ce vrei sa obtii. Fizic sau online: decide daca vrei sa faci cursul fizic sau online.

Flexibilitate mare in orar pentru a putea sa va adaptati invatarea cu programul tau. Nu mai ai nicio scuza.

Alatura-te grupului. Daca esti dintre cei care se adapteaza grupului te asteptam. Tu alegi: mixt, fizic sau online. Impreuna spre succes.

Scrie-ne!

  Academia de engleza pentru adulti

  Nu pierde controlul asupra englezei tale!

  Unim tehnologia de ultima generatie cu metoda noastra unica pentru a realiza cursuri de engleza pentru adulti unde nu doar ne simtim bine, dar obtinem niveluri foarte mari de invatare, fara sa pierdem capacitatea de a raspunde/satisface nevoilor fiecarui cursant.

  Platforma online, ca sa nu pierzi ceva.

  Grupuri mixte, la clasa sau online

  Tu vii cu dorinta si noi cu engleza!

  Metoda noastra se bazeaza pe un pilon/stalp fundamental: implicare si interes al fiecarui cursant in propriul stil de invatare, adaptate pentru toate nivelurile, certificat la toate examenele oficiale si concentrat pe a va ajuta  sa invatati engleza in mod natural.

  Metoda noastra